Descoperă Reducerile pe care ți le-am pregătitPână la 20% reducere la toate produsele.

Politica de Livrare si Retur

Produsele comandate se livreaza  in termen de 1 - 15 zile lucratoare, de la data confirmarii comenzii. Toate comenzile care sunt plasate in zilele de sambata si duminica se proceseaza si trimit prin curier incepand cu prima zi a saptamanii. In perioadele aglomerate si in perioada sarbatorilor, exista posibilitatea ca unele comenzi sa aiba mici intarzieri, dar care vor fi anuntate in prealabil, clientului.

In cazul platii in avans de catre client a produselor si refuzarea coletului din diverse motive, toate taxele tur-retur pentru transport sunt suportate de catre client.

 Achizitiile facute in magazine nu beneficiaza de dreptul de retur ( retragere din contract) conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014.  Persoanele juridice nu au drept de retur indiferent de modalitatea de achizitie( comanda online, livrare sau ridicare din magazin).  Pentru produsele achizitionate din magazine sau online care prezinta defecte  in momentul livrarii (receptiei), clientul trebuie sa notifice in scris TIARA LUXURY SRL in termen de 48 de ore de la livrarea produsului. Pentru coletele care prezinta deteriorari vizibile ale ambalajului la livrarea prin curier, va recomandam sa refuzati primirea lor. Pentru a Evita neintelegerile, coletul trebuie sa fie fotografiat si sa se intocmeasca impreuna cu reprezentatul firmei de curierat un process verbal in care se specifica starea coletului.

Livrarea coletelor se face prin Sameday.

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, clientul beneficiaza de dreptul de retragere din contract în următoarele condiții:

Clientul are dreptul sa returneze un produs, fara sa fie nevoie sa justifice decizia, in termen de 14 zile, incepand cu ziua in care a intrat in posesia fizica a produsului. In acest sens, clientul va trebui sa informeze vanzatorul despre operatiunea de retur ori prin apel la numarul: 0722413418 , ori e- mail la adresa: office@tiaraluxury.ro – unde sa mentioneze Numele, Prenumele, numarul de telefon- articolul achizitionat.

ATENTIE! PRODUSELE PERSONALIZATE NU SE POT RETURNA

Produsul trebuie să nu fie folosit și să nu fi fost desigilat, sau accesoriile de protecție să nu fi fost îndepărtate, și trebuie să conțină toate elementele în starea originală spre a putea fi revândut ca și produs nou. În cazul în care produsul poartă urme de folosință sau au fost îndepărtate elemente care îl fac impropriu pentru a fi vândut ca și produs nou, retragerea nu poate avea loc.

Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care prezinta urme de consum sau de uzura si nu se accepta returnarea produselor fara ambalajul original. Consumatorul este responsabil in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. 

 Produsul trebuie să fie însoțit de factură fiscală, chitanță, certificat de garanție și orice alte documente care au fost transmise clientului.

 Clientul suporta costurile de livrare și este responsabil în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, și va suporta în acest sens diferența dintre prețul de achiziție și prețul diminuat. Conform politicii de retur- clientul trebuie sa se asigure ca firma de curierat cu care a trimis coletul retur la Sediu – il si preda la destinatar in termenul de 14 zile. 

 Vanzatorul  va rambursa in contul clientului ( sau contul bancar pe care il vom primi de la client)  fără întârziere nejustificată, în termen de 14 zile de la data la care a fost informat de decizia de retragere din contract, toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului. Vânzătorul poate amâna rambursarea până la data recepționării produselor care au făcut obiectul vânzării.  Rambursarea sumei de bani de catre Societate, se face doar in contul clientului! In cazul in care doriti sa returnati un produs pentru ca v-ati razgandit sau nu mai doriti produsul- aveti obligatia de a suporta costul transportului.

În cazul în care doriți returnarea produselor comandate de pe www.tiaraluxury.ro, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0722413418 sau la adresa de email: office@tiaraluxury.ro sau puteti sa folositi formularul de retur de pe site-ul nostru accesand acest link. Va stam la dispozitie pentru toate detaliile de care aveti nevoie in cazul unui retur. 

Taxe Livrare:

Taxa de Livrare: 23 Lei

Taxe Retur:

Taxa de Retur: 23 Lei