SUNA ACUM
+40 743 788.787
0Item(s)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

Product was successfully added to your shopping cart.

Politica de confidentialitate si GDPR Tiara Luxury

Tiara Luxury S.R.L denumit in continuare tiaraluxury.ro va pune la dispoziti conform regulamentului de procesare de date cu caracter personal (GDPR) informatiile necesare privind aceste date.

 DATE PERSONALE UTILIZATE DE tiaraluxury.ro

tiaraluxury.ro pentru a putea sa onoreze comenzile catre client sau sa raspunda diferitelor cereri din cadrul site-ului are nevoie de urmatoarele date cu caracter personal:

  • Numele si prenumele
  • CNP
  • Serie si numar de buletin
  • Adresa
  • Adresa email
  • Numar de telefon

PROVENIENTA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Toate datele cu caracter personal enumerate mai in sus sunt transmise de clienti prin formulare de pe site (formular de comanda,formular de contact sau formularul de inscriere la noutati)

PROCESAREA SI TRANSMITEREA ACESTOR DATE

Datele dumneavoastra sunt trecute in baza noastra de date pentru a putea procesa comanda dumneavoastra, in cazul comenzilor, iar in cazul contactarii prin formularul de contact aceste date nu se stocheaza, fiind utilizate doar pentru a raspunde cererii utilizatorilor.

Inscriere la noutati consta in transmiteaea cu consimtamantul clientului a adresei de email pentru a putea fi contactat cu diverse oferte de catre tiaraluxury.ro.

Aceste date nu sunt transmise de tiaraluxury.ro catre terte persoane sub nici  o forma si vor fi utilizate doar pentru a putea procesa comanda si a fi transmisa catre dumneavoastra.

ORICE TRANSMITERE DE DATE SE FACE CU CONSIMTAMANTUL UTILIZATORULUI