Filtru

Descoperă Reducerile pe care ți le-am pregătitPână la 20% reducere la toate produsele.

Brățări de Aur cu Șnur pentru Copii: Confort și Eleganță într-un Singur Accesoriu"

Brățări de Aur cu Șnur pentru Copii: Rafinament, Distracție și Flexibilitate

Brățările de aur cu șnur pentru copii reprezintă o combinație perfectă de stil tradițional și modern. Aceste bijuterii elegante, dar în același timp jucăușe, sunt ideale pentru a adăuga un strop de strălucire în viața de zi cu zi a copiilor, fără a sacrifica confortul sau siguranța.

Design Atractiv și Confortabil

Designul brățărilor de aur cu șnur este atât atrăgător cât și practic. Aurul adaugă o notă de rafinament, în timp ce șnurul ajustabil asigură o potrivire confortabilă pentru mânuțe de orice mărime. Aceasta combinație face ca brățara să fie potrivită pentru purtare zilnică, fiind ușor de adaptat pe măsură ce copilul crește.

Varietate de Stiluri și Culori

Brățările de aur cu șnur vin într-o varietate de stiluri, de la cele mai simple la cele decorate cu mici pandantive sau pietre prețioase. De asemenea, șnururile sunt disponibile într-o gamă largă de culori, permițând copiilor să-și exprime personalitatea și preferințele.

Durabilitate și Siguranță

Realizate din aur de cea mai bună calitate și cu șnururi rezistente, aceste brățări sunt create pentru a rezista. Siguranța este o prioritate, astfel încât designul fiecărei brățări este testat pentru a se asigura că nu există părți mici sau ascuțite care ar putea prezenta un risc.

Un Cadou Memorable

O brățară de aur cu șnur este un cadou ideal pentru diferite ocazii, de la aniversări și sărbători până la realizări personale. Este un mod minunat de a sărbători momente speciale din viața unui copil.


Produse Populare

Bratara Cruciulita din aur galben 14k, Snur rosu, BFR115
Bestseller Livrare in 24-48 Ore
Brand: Tiara Luxury Model: BFR115
Bratara Cruciulita din aur galben 14k, Snur rosu, BFR115Titlu: 585‰Culoare Aur: GalbenLungime Reglabila: 14cm-23cm Lungime Pandant: 11.8mmLatime ..
150,00 RON
Adaugă în Coş
Bratara Infinit cu inimioare din aur galben 14k, Snur rosu, BFR110
Bestseller Livrare in 24-48 Ore
Brand: Tiara Luxury Model: BFR110
Bratara Infinit cu inimioare din aur galben 14k, Snur rosu, BFR110Titlu: 585‰Culoare Aur: GalbenLungime Reglabila: 14cm-23cm Lungime Pandant: 12...
150,00 RON
Adaugă în Coş